20 juni, 2017

Kontakta oss

Kontakta ossNär du vill kontakta oss eller beställa skriv till nedanstående E-postadress.
kristenpresent@telia.com


Hur fungerar Bloggen?

Dels är bloggen en vanlig blogg där vi pratar om allt möjligt, dels kan du beställa varor i utförsäljningen som finns kvar av Fyrbåken bok och presents lager.


Vilka olika kategorier finns det att välja på?

I övre delen av Fyrbåkenbloggen finns två vågräta röda lister. Här finns alla kategorierna skrivna med vit text, bara att klicka på den kategori du vill se mer av. 
När du klickar på "Startsidan" kommer du alltid till det senaste inlägget som är gjorts i bloggen. 

Följande kategorier finns att välja på:

STARTSIDAN - Här finns det nyaste inlägget.
UTFÖRSÄLJNING - Presentation av utförsäljningen.
KRISTNA  T-SHIRTS - T-shirts med kristna tryck från Kerusso i USA.
BÖCKER CD OCH DVD - Utförsäljning av kristna böcker, cd, och dvd.
SMYCKEN - Utförsäljning av smycken
PRESENTER - Present-tips från bland annat Israel.
KONTAKT - Vägledning och kontaktuppgifter och beställningsinformation.
DAGBOK - Inlägg om allt möjligt, ingen försäljning finns under "DAGBOK" utan dessa sidor innehåller inlägg om allt möjligt.

OBS! Om du använder mobil så syns inte denna meny utan då får du leta dig fram i bloggen via fram och bakåt-pilarna längst ner på varje sida. Kom ihåg att alltid när du vill tillbaka till startsidan kan du klicka på den mörkgröna Fyrbåken-loggan i toppen så kommer du direkt tillbaka till startsidan! Så här går det till att beställa:

Om du finner något du vill beställa så kontaktar du oss via E-post på kristenpresent@telia.com
OBS! Minsta värde på din order måste vara minst 150 kr före frakt! 


Beställning för Privatpersoner

Berätta vilka produkter du är intresserad av så kontrollerar vi så de finns i lager och skickar ett meddelande till dig angående kostnaden. All frakt kostar 39 kr oavsett storlek eller vikt på paketet. När du fått ditt meddelande om den totala summan så betalar du i förskott in summan på det sätt som du själv tycker är bäst till Fyrbåkens bankgiro. Du behöver aldrig uppge personnummer, eller andra betalningsuppgifter till oss när du betalar via förskottsbetalning.  Vi packar och förbereder din order medan vi väntar på din inbetalning. Så fort din inbetalning finns registrerad så skickas ditt paket och du får ett e-postmeddelande när paketet är på väg.


Beställning för Kyrkor och Församlingar

Som Församling får du använda Fyrbåken bok och presents egen faktura för Kyrkor och Församlingar med betalning inom 30 dagar. Kontakta oss via E-post på kristenpresent@telia.com och berätta vilka produkter du vill köpa. Vi skickar ert paket och ni får ett E-postmeddelande när det är på väg till er. Inuti paketet ligger er faktura som ni lämnar till ansvarig för fakturabetalning i er församling.

Som vanligt kan du lita på oss till 100 %. Det är samma personal nu som det var på Fyrbåken bok och presents E-Handel. Du har full ångerrätt och full reklamationsrätt. I allt följer vi lagar och förordningar och du ska känna dig 100 % trygg att vi tar hand om dig på bästa sätt och med respekt och värme. Att du är nöjd är det viktigaste för oss. All betalning sker i svenska kronor SEK.

Leverans:

Leverans sker på onsdagar. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress och hämtas på anvisat utlämningsställe för paket. Vi samarbetar med både DHL, och Posten som leverantörer. Om paketet väger över 2 kg så är det DHL som sköter leveransen som då kan försenas någon dag beroende på speditörernas egna körningar och upplägg av kör-listor. Det händer också att Posten har förseningar och störningar i sin distribution och detta ligger utanför vår förmåga att påverka. Var noga med att skriva korrekt e-postadress och mobilnummer vid era beställningar, för när vi skickar ert paket meddelar vi er att det är på väg och när paketet är framme för avhämtning så ber vi alltid Posten eller DHL att de ska avisera er via sms eller e-post, det som passar er bäst beroende på vilka uppgifter ni har lämnat vid er beställning.

Ej uthämtade/utlösta paket:
Vi debiterar  150 kr för att täcka våra hanteringskostnader för ej uthämtade paket.

Fraktkostnad

Frakten kostar 39 kr oavsett hur litet, stort eller tungt paketet är. Alltid 39 kr!

Ångerrätt:

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar och får då dina utlägg tillbaka. Om du finner ett fel på varan så ska du så fort som möjligt  meddela oss genom att skriva ett meddelande till oss på e-postadress kristenpresent@telia.com eller skicka ett vanligt brev till Fyrbåken bok och present, Storgatan 30, 671 31 ARVIKA, och meddela vad som var fel. Skicka inte tillbaka någon vara förrän du har varit i kontakt med oss!

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du har rätt att undersöka varan men ska vara försiktig och inte göra en mer omfattande undersökning än vad som behövs. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös, förlorar du ångerrätten. För att ångerrätten ska gälla måste varan vara av sådan beskaffenhet att den kan återlämnas. Ångerrätten gäller inte för tidningar och tidskrifter. Inte heller för ljud och bildupptagningar eller datorprogram, där förseglingen är bruten. Med försegling menas även teknisk plombering.

Om du utnyttjar din ångerrätt ska du inom 30 dagar få tillbaka vad du har betalat. Du får själv stå för returkostnaderna när du sänder tillbaka en vara du ångrar. Däremot står vi för kostnader för att sända dig ersättningsvaror.


Bytesrätt:

Om du behöver byta din vara är du skyldig att leverera den i samma skick som du fick den och leverera den tillbaka i originalförpackningen. Du får själv stå för returkostnaden vid byte men vi skickar ersättningsvaran gratis till dig. Byte måste ske inom 30 dagar.


Reklamation:

Du har rätt att reklamera en vara om den avviker från det som avtalats och få din returfrakt betalad av oss. Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och du har tre års reklamationsrätt. Om du finner ett fel på varan så ska du så fort som möjligt  meddela oss genom att skriva ett meddelande till kristenpresent@telia.com eller skicka ett vanligt brev till Fyrbåken bok och present, Storgatan 30, 671 31 ARVIKA, och meddela vad som var fel. Skicka inte tillbaka någon vara förrän du har varit i kontakt med oss! Mycket viktigt!


Garanti:

I de fall där garanti förekommer framgår det tydligt att det är en vara med garanti och det följer då en skriftlig garanti med varan. För närvarande har vi inga garantivaror, men för din vetskap i fall vi börjar sälja varor som innefattas av garanti, gäller följande:

Om en vara under garantitiden försämras på ett sätt som omfattas av garantin, betraktas den som felaktig. Du kan då kräva att:


    varan repareras

    du får en annan vara i stället

    du får avdrag på priset

    köpet går tillbaka.I följande fall gäller inte garantin:

    en olyckshändelse efter att du fått varan

    vanvård

    onormal användning

    att du inte följt skötsel eller serviceanvisningar.


Personuppgifter:

När du handlar hos oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. De personuppgifter du lämnar till oss lämnas inte ut till obehöriga och hanteras enligt bestämmelserna i PUL (Personuppgiftslagen).


Minderåriga:

För att få handla  hos oss måste du ha fyllt 18 år.